Сингапурският премиер Ли Сян Лун и германският канцлер Олаф Шолц участваха днес

...
Сингапурският премиер Ли Сян Лун и германският канцлер Олаф Шолц участваха днес
Коментари Харесай

Олаф Шолц разговаря с премиера на Сингапур

Сингапурският министър председател Ли Сян Лун и немският канцлер Олаф Шолц участваха през днешния ден в взаимна конференция, съобщи Ройтерс.

Премиерът на Сингапур Ли Сян Лун сподели, че комплицираните въпроси, които са част от дневния ред на срещата на върха на Г-20, включват изменението на климата, международната стопанска система и сигурността, както и спора сред Русия и Украйна.  

Ли добави, че не чака прогрес във връзка с проблемите, които ще се обсъдят по време на срещата. Той въпреки всичко изрази вяра, че водачите ще реализиран консенсус по множеството належащи проблеми в обща тенденция, с цел да има прогрес. 

Олаф Шолц посочи, че би било мъчно да се направи ясно изказване по световните тематики в Бали. Той добави, че задачата ще бъде сложна и ще отнеме доста време и старания. 

Групата на двадесетте включва 19 огромни и напреднали стопански системи, както и Европейски Съюз. Въпреки че Сингапур не е член на Г-20, той е взел участие в минали срещи на върха на Групата, както и на свързани с нея срещи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР